Şehit Adem Serin İlkokulu
DÜLÜKBABA MAH. FEDAİ MUSTAFA SK. NO72 , 27500 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları doğrultusunda;öğrencilerimizin kendilerini, vatanlarını, milletini tanımasını sağlayan; vatanına, milletine faydalı bir birey olma duygusu aşılayan; sadece öğretime değil eğitime de çalışmalarında önem veren, öğrencilerini yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerin başarı ve kalite düzeyi ile örnek ve öncü bir okul olmak.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, ailesine ve kendisine sorumlu, milli ve evrensel değerlere saygılı, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, fedakar, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı bireyler yetiştirmek.

Kütüphane Kitap Sayısı :2700
Öğretim Şekli :Okulumuzda geçici bir süre için misafir okul bulunmakta olup ikili öğretim yapılmaktadır.Okulumuz sabahçı devredir.

Öğretim Şekli

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda geçici bir süre için ikili öğretim uygulanmaktadır.Okulumuz sabahçı devredir. Ders başlangıç saati : Ders bitiş saati :

YABANCIDIL

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı müfredat programı çerçevesinde 2.3. ve 4. sınıflarımızda İngilizce dersi okutulmaktadır.

Doğalgaz-Kalorifer sistemi.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Gaziantep merkez ilçesi olan Şehitkamil ilçesi Karşıyaka semtindedir. İl valiliğine 1 km. mesafededir.

Okulumuz Gaziantep şehir merkezinde Şehitkamil ilçesi Karşıyaka semtindedir.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda Okul Spor Kulübü bulunmaktadır. Atletizm alanında sportif çalışmalar yapılmaktadır.